Broderiopskrifter

Broderiopskrifter

Kort om broderiopskrifter

Dyk ned i verdenen af broderiopskrifter, hvor hver tråd og hver sting åbner døren til et univers af skønhed og kreativitet. Broderiopskrifter fungerer som guider til at skabe smukke og kunstneriske værker ved hjælp af nål, tråd og stof. Fra enkle mønstre som korssting og kontursting til mere komplekse teknikker som broderi med silke eller perler, disse opskrifter er fyldt med muligheder for at udforske og udtrykke din personlige stil gennem broderikunsten.

Broderiopskrifter for begyndere

Broderiopskrifter for begyndere er som venlige mentorer, der introducerer nye broderister til grundlæggende teknikker og mønstre. Disse opskrifter præsenterer enkle design som blomstermotiver, bogstaver eller små figurer, perfekte til at øve sig på basissting som stikkesting, løbegangsting og kædesting. Med klare trin-for-trin instruktioner og tips til valg af nåle og garn, kan begyndere nemt dykke ned i verdenen af broderi.

Broderiopskrifter for øvede

Broderiopskrifter for øvede broderister udfordrer færdighederne og kreativiteten med mere komplekse mønstre og teknikker. Disse opskrifter præsenterer avancerede sting som franske knuder, stikkesting og stumparbejde gennem projekter som broderede puder, tasker med broderede detaljer eller dekorative wall hangings. De giver erfarne broderister mulighed for at eksperimentere med forskellige teksturer, farver og materialer for at skabe unikke og imponerende broderier.

Broderiopskrifter for eksperter

Broderiopskrifter for eksperter åbner dørene til en verden af avancerede teknikker og kunstneriske udfordringer. Disse opskrifter præsenterer komplekse mønstre og avancerede sting som stumparbejde, nåletælling og broderi med metalkvaste gennem projekter som håndbroderede kunstværker, haute couture beklædningsgenstande eller broderede smykker. Med frihed til at eksperimentere og tilpasse, giver disse opskrifter erfarne broderister mulighed for at skabe unikke og imponerende mesterværker inden for broderikunsten.

Find en broderiopskrift der passer til dig

Dyk ned i vores omfattende samling af broderiopskrifter og lad dig fordybe i en verden af kreativitet og finesse. Fra klassiske mønstre og tidløse designs til moderne og kunstneriske kreationer – vores udvalg vil tilfredsstille enhver broderis aficionado. Uanset om du søger traditionelle broderiprojekter som blomstermotiver og monogrammer eller ønsker at udforske avantgarde teknikker og stilarter, vil du finde inspiration og vejledning til dit næste broderiprojekt her hos os.

Er du nybegynder inden for broderi eller en erfaren broderer på udkig efter nye udfordringer? Vi tilbyder broderiopskrifter, der passer til alle niveauer. For begyndere har vi en bred vifte af enkle projekter og grundlæggende teknikker, der vil hjælpe dig med at opbygge dine færdigheder og selvtillid. Til de mere erfarne broderere har vi avancerede mønstre og teknikker, der vil udfordre og inspirere dig til at udforske nye territorier inden for broderikunsten. Uanset hvor du befinder dig på din broderirejse, er der altid mulighed for at lære og vokse.

Vores platform er mere end blot en samling af opskrifter; det er en kilde til kreativ inspiration og støtte til din broderi-entusiasme. Vi tilbyder et væld af ressourcer, tutorials og vejledninger, der vil hjælpe dig med alt fra grundlæggende broderiteknikker til avancerede designprincipper. Uanset om du har brug for hjælp til at vælge de rigtige broderimaterialer, forstå forskellige stingtyper eller finpudse dine færdigheder, er vores ressourcer tilgængelige for at støtte dig på din broderirejse.

For at gøre din broderioplevelse endnu mere givende og overkommelig tilbyder vi regelmæssigt eksklusive tilbud og rabatter på udvalgte broderimaterialer og værktøjer. Hold øje med vores løbende kampagner og sæsonbetingede tilbud for at få mest muligt ud af dine broderiprojekter uden at gå på kompromis med kvaliteten.

GRATIS FRAGT
Fuglehus - 15 x 10 cm
Broderi kit - Permin 13-3304 Aida 6,4 tråde/cm i hvid, garn, mønster og nål  
Pris fra 69
GRATIS FRAGT
Foderbræt - 15 x 10 cm
Broderi kit - Permin 13-3305 Aida 6,4 tråde/cm i hvid, garn, mønster og nål  
Pris fra 69
GRATIS FRAGT
Krukke - 15 x 10 cm
Broderi kit - Permin 13-3303 Aida 6,4 tråde/cm i hvid, garn, mønster og nål  
Pris fra 69
GRATIS FRAGT
Hang in there - 58 x 40 cm
Broderi kit - Permin 83-3821 Naturfarvet hørlærred, garn, mønster og nål  
Pris fra 439
GRATIS FRAGT
Good luck - 58 x 40 cm
Broderi kit - Permin 83-3320 Aida 3,2 tråde/cm i hvid, garn, mønster og nål  
Pris fra 439
GRATIS FRAGT
Kære ugler - 23 x 33 cm
Broderet med korssting, stikkesting (sy med hel tråd 1/1) Pakken indeholder: Aida 352/22, 3,2 tråde/cm i ivory 14 farver Cot.Mat., nål og mønster. Inkl. stof til bagside Broderi kit - Permin 83-3823  
Pris fra 298
GRATIS FRAGT
Undulater - 30 x 20 cm
Broderi kit - Permin 92-2442 Aida 6,4 tråde/cm i hvid, garn, mønster og nål  
Pris fra 198
GRATIS FRAGT
Pygmæugler - 30 x 20 cm
Broderi kit - Permin 92-3438 Aida 6,4 tråde/cm i hvid, garn, mønster og nål  
Pris fra 219
GRATIS FRAGT
Blue Vren - 30 x 20 cm
Broderi kit - Permin 92-3439 Aida 6,4 tråde/cm i hvid, garn, mønster og nål  
Pris fra 219
GRATIS FRAGT
Postkasse- 15 x 10 cm
Broderi kit - Permin 13-3302 Aida 6,4 tråde/cm i hvid, garn, mønster og nål  
Pris fra 69
GRATIS FRAGT
Vandpost - 15 x 10 cm
Broderi kit - Permin 13-3301 Aida 6,4 tråde/cm i hvid, garn, mønster og nål  
Pris fra 69
GRATIS FRAGT
Vandkande - 15 x 10 cm
Broderi kit - Permin 13-3300 Aida 6,4 tråde/cm i hvid, garn, mønster og nål  
Pris fra 69
Indlæs flere
Scroll to Top